Hallo lief mens,

Ik ben Inge, nu 49 jaar en sinds mijn geboorte bezig met mijn Spirituele pad. Dit was niet altijd een makkelijk pad, en zat vol heuvels en dalen. In de loop der jaren heb ik mijn kracht gevonden in de Tarot en edelstenen, dit zijn voor mij de perfecte inductors om de boodschappen die me gegeven worden door te geven aan degene voor wie ze bestemd zijn. Ik geef al sinds 34 jaar consulten en hiernaast ook cursussen in Tarot kaart leggen. 

Naast deze prachtige manier om te werken geef ik ook healings, dit gaat in samenwerking met mijn Engelen, Spirits en prachtige healing kaarten, ik ben super dankbaar dat ik op deze manier mijn werk mag doen. Ik maak ook samen met de Engelen healing armbanden. De armband wordt dan via een foto speciaal voor jou samengesteld, met behulp van de pendel. Daarna schrijf ik de boodschap op die ik voel bij de armband. De healing armband kost €35,00 en kan ook zeker verzonden worden, deze is dan ook via de webshop te bestellen.

Mijn prachtige Spirituele winkel, Lotus is in den Burg op Texel, weverstraat 45. Hier ben ik dagelijks geopend behalve op zondag tussen 10.30 uur en 17.00 uur. Hier verkoop ik edelstenen, sieraden, alternatieve kleding, tarot en orakel kaarten en veel meer spirituele artikelen. Het is echt een feestje om hier dagelijks te mogen zijn, ik zou zeggen kom gerust eens langs.

Ook heb ik een webshop, dit is een onderdeel van deze website. Je vind hem onder het kopje webshop. Ik ben deze winter erg actief met vullen van de webshop en deze krijgt elke week meer producten en heeft ook mooie aanbiedingen met Edelstenen.

Neem gerust een kijkje in mijn webshop, vind je niet wat je zoekt twijfel dan niet en bericht me op 0646298812

Liefs Inge 

Rating: 4.1428571428571 sterren
28 stemmen